Понінківська територіальна громада

Хмельницька обл, Шепетівський район

Заступник голови Шепетівської РДА Ольга Лащ вручила посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання «Мати-героїня» багатодітним матерям Полонської та Понінківської територіальних громад!

Дата: 26.06.2024 16:05
Кількість переглядів: 46

Заступник голови Шепетівської РДА Ольга Лащ вручила посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання «Мати-героїня» багатодітним матерям, серед яких є мешканка нашої громади!

Згідно з Указом Президента України, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно:

Лохматовій Олені Григорівні.

Вручаючи нагороди, Ольга Вікторівна зазначила, що матері-героїні є прикладом родинної відданості та любові до дітей для всієї України. Щиро привітала жінок з високими державними відзнаками та подякувала за недоспані ночі, доброту, чуйність, ніжність та турботу, подаровану своїм дітям

«Мати-героїня» – це, насамперед, державне визнання її материнської самовідданості, наполегливої і надважкої праці, яку вона вкладала у своїх дітей. Вітаємо та бажаємо усій родині міцного здоров’я, злагоди, благополуччя й сімейного затишку. Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь