Понінківська територіальна громада

Хмельницька обл, Шепетівський район

Служба у справах дітей інформує:

Дата: 10.06.2024 15:54
Кількість переглядів: 112

  10 червня 2024 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Понінківської селищної ради під головуванням заступника селищного голови (заступника голови комісії ) Ольги Нижньої та у присутності членів комісії - керівників структурних підрозділів: начальника служби у справах дітей (секретаря комісії), начальника відділу освіти, директора КУ «Центр надання соціальних послуг», начальника відділу надання адміністративних послуг, начальника юридичного відділу та поліцейського офіцера громади.  

          З метою забезпечення реалізації прав дітей на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, на засіданні комісії розглянули  3 питання:

- 2 питання про позбавлення батьківських прав батьків відносно малолітніх дітей;

-про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

        Питання ретельно вивчені та обговорені членами комісії,  одноголосно прийняті відповідні рішення, затверджені висновки служби у справах дітей та рекомендовано Службі підготувати проєкти рішень для затвердження на черговому засіданні виконавчого комітету Понінківської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь