Понінківська територіальна громада

Хмельницька обл, Шепетівський район

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 03.06.2024 13:51
Кількість переглядів: 111

День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або виїхали з рідного міста.

            День Захисту Дітей відбувся і на території  Понінківської територіальної громади під керівництвом заступника голови селищної ради Олександра Рудюка, начальника служби у справах дітей Людмили Кукліновської, за сприянням селищної ради та Римсько-Католицького костелу Св. Анни з м. Полонного. Привітання відбулось у гарній  та дружній атмосфері,  усіх дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відзначили подарунками, було сказано багато теплих та щирих слів-привітань.

           Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай не тільки в цей святковий день, але і в будь-який інший кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! Нехай збуваються всі ваші бажання, нехай вам завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть для вас сяяти мільйони яскравих зірок, дитинство буде без війни та нещасть.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь