Завершено І етап проєкту "Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів та дітей групи ризику" в Хмельницькій області.

Дата: 25.12.2023 15:44
Кількість переглядів: 79

                    Сьогодні на спільній нараді з фср ГО "Ліга соціальних працівників України", центром надання сціальних послуг, відділом освіти, службою у справах дітей та офіцером громади підводили підсумки по завершеню І етапу проєкту "Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів та дітей групи ризику" в Хмельницькій області.

            Метою проєкту була підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей. Фахівцем з соціальної роботи ГО «Ліга соціальних працівників України» було проведенно оцінювання потреб дітей у соціальній допомозі, забезпечення соціального супроводу сімей, у які повернулись діти з інтернатних закладів, та сімей опікунів/піклувальників. В Понінківській ТГ в І етапі було охоплено 10 сімей в яких виховується 14 дітей. Родини отримали юридичні, психологічні, соціально-економічні послуги. Робота триває....

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь