16 днів проти насильства

Дата: 19.12.2023 17:10
Кількість переглядів: 34

   Протягом листопада-грудня на території  Понінківської  громади проведено інформаційно-роз’яснювальні заходи серед населення з максимальним охопленням навчальних закладів у тому числі щодо ризиків потрапляння у пов’язані з сексуальним насильством та сексуальною експлуатацією ситуації. Приділивши увагу впровадженням пріоритетів кримінально-правової політики, сучасних підходів з попередження, виявлення та викриття кримінальних правопорушень у сфері захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства. Таким чином  начальником служби у справах дітей спільно із  фахівцями КУ «Центр надання соціальних послуг» та представниками Національної поліції  проведено лекції (круглі столи) та роз’яснювальну роботу щодо запобігання та попередження вчинення домашнього насильства над дітьми та у присутності дітей,  також здійснено забіг «Діти проти насильства» учасниками якого стали учні навчальних закладів громади.               

 

Домашнє насильство — діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуальногопсихологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім'ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім'єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь.

           Розірвіть коло жорстокості та насилля, припиніть ображати один одного. Недоліки потрібно не викорінювати, а корегувати, перетворювати їх у достоїнства. Любов - найкращий спосіб виховання.

         Якщо ви постраждали або стали свідком домашнього насильства, телефонуйте за номером 102 та звертайтесь до соціальних служб громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь