На Хмельниччині прокуратура повернула у власність територіальної громади нерухоме майно вартістю 16,8 млн грн

Дата: 14.12.2023 10:03
Кількість переглядів: 54

На виконання рішення Полонського районного суду Хмельницької області у власність територіальної громади повернуто нежитлового приміщення пожежного депо площею 714,6 кв.м вартістю 16,8 млн грн.

Встановлено, що Понінківською селищною радою Шепетівського району розпочато процедуру передачі у комунальну власність безхазяйного нерухомого майна - нежитлового приміщення пожежного депо площею                  714,6 кв.м, однак, внаслідок недобросовісних дій місцевого жителя, який раніше неправомірно намагався отримати у власність вказану нерухомість, територіальної громада будівлю не отримала.

Як наслідок, інтереси громади, яка, між іншим, потребує приміщення для розміщення місцевої пожежної охорони, залишились незахищеними.

З метою поновлення інтересів держави Шепетівська окружна прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом, який задоволено у повному обсязі.

На даний час рішення суду виконано - приміщення пожежного депо площею 714,6 кв.м вартістю 16,8 млн грн повернуто у комунальну власність в особі Понінківської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь