З Днем гідності та свободи!

Дата: 21.11.2023 08:28
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

 Із нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.  Сьогоднішній день – це підтвердження того, що події 2013-2014 років на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за майбутнє України, з  вдячністю згадуємо їхню велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, незламність духу та стійкість. Наша боротьба не була марною. Завдяки  самопожертві українського народу ми живемо у вільній, демократичній державі, де кожен має право на гідне життя, яке ми сьогодні відстоюємо у війні з рашиським окупантом. 

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках, та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави. Бажаю всім нам незламної віри та сили духу, патріотизму та успішних реалізацій усіх цілей, здійснення мрій! Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

з повагою - селищний голова Геннадій ГОНЧАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь