З нагоди Дня захисника України відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку Захисникам Волі та Незалежності України 21 століття

Дата: 01.10.2023 12:24
Кількість переглядів: 149

Цьогоріч ми вперше відзначаємо День захисників та захисниць України 1 жовтня. Це свято у 2023 році набуло нових значень. Цього дня, ми вітаємо всіх, хто захищав нашу країну і продовжує це робити після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Саме цим людям ми вдячні за те, що маємо можливість жити, любити та вірити у перемогу нашої країни у містах і селах, де не ведуться бойові дії. Ми вшануємо ще з більшою гордістю, шаною та теплом всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Україну від ворога.

29 вересня на центральній площі  в смт. Понінка з нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва відбулося покладання квітів допам’ятного знаку Захисникам Волі та Незалежності України 21 століття.

Пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали кордони рідної країни, прийшли вшанувати селищний голова Геннадій ГОНЧАРЕНКО, заступник голови Олександр ВАСИЛЬКОВ,  депутат обласної ради - Алла МАТВІЇВ, депутати місцевої ради,колектив селищної ради, освітяни, працівники культури, військовослужбовці, ветерани та жителі селища.  

Фото без описуФото без опису

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну. Після відбулося офіційне покладання квітів до пам’ятного знаку.

Фото без описуФото без опису

Також відбулося урочисте покладання квітів до меморіальних дошок Стрельченка Романа, Рибачка Олега і Рибачка Сергія в Понінківському ліцеї.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Поліщука Ігора, Сергія Дудки і Микитенка Юрія в Буртинькій гімназії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальних дошок вшанували пам'ять наших героїв та усіх воїнів, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність України.

Допоки вчитимуться в наших школах діти, житиме пам'ять про наших хлопців, наших героїв, які щодня своїм поглядом проводжають школярів на навчання.

 Герої не вмирають, слава Україні! Героям слава! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь