ПРОЩАННЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ ЗЕМЛЯКОМ-ГЕРОЄМ СУХЕЦЬКИМ ВІКТОРОМ

Дата: 25.09.2023 16:38
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Сьогодні скорботний день для жителів нашої громади, «на щиті» зустрічали героя, Сухецького Віктора Вікторовича 27.03.1981 року народження, солдата, навідника гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А1778. Воїн загинув 20.09.2023 року під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Приютне Запорізької області.

Провести земляка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів громади. Жорстока війна забирає найкращих.

Живим коридором, з прапорами та квітами, понінківчани зустрічали загиблого Героя. Прощання з Віктором відбулося на центральній площі.

Співчуття рідним та близьким висловив селищний голова Геннадій ГОНЧАРЕНКО, який наголосив, що всі ми вдячні Віктору за його подвиг в ім'я Батьківщини. Завжди пам'ятатимемо його, адже він віддав своє життя за нас, за Україну, її незалежність та суверенітет.

Жодними словами не втамувати біль рідних від втрати і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Сухецького Віктора назавжди в наших серцях.

Вічна слава Герою!

Герої не вмирають!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь