Відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2023 10:07
Кількість переглядів: 116

У переддень відзначення найбільшого свята усіх поколінь українців - Дня Незалежності України, на площі перед будівлею Понінківської селищної ради зібралися мешканці громади, аби спільно віддати данину поваги символу Держави та у хвилині мовчання схилити голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради волі, свободи та незалежності нашої рідної землі.

Урочистості розпочалися з хвилини мовчання, вшанування воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Фото без опису

Фото без опису

Голова Понінківської селищної ради Геннадій ГОНЧАРЕНКО усіх присутніх привітав із Днем Державного Прапора та з Днем незалежності України і побажав перемоги добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною.

Фото без опису

Після чого, пролунав гімн України у виконанні дітей.

Фото без опису

Також, активних представників нашої громади було відзначено Подяками та Грамотами.

Подякою від Хмельницької обласної ради було відзначенно сім'ю Господінчиків Андрія та Ларису, за самовіддане служіння українському народові, активну громадську позицію в умовах воєнного стану, вагомий внесок у наближення Перемоги, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм та з нагоди Дня Незалежності України.

Фото без опису

Подякою від Хмельницької обласної ради було відзначенно військовослужбовця Збройних сил України Куровського Володимира Володимировича, за сумлінне виконання військового обов'язку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення Перемоги та з нагоди Дня Незалежності України.

Фото без опису

Грамотою від Народного депутата України Олени КОПАНЧУК нагороджено депутата Понінківської селищної ради Вороніну Тамару Сергіївну, за активну громадську позицію, підтримку військовослужбовців, облаштування волонтерського пункту плетіння сіток та з нагоди Дня Незалежності України.

Фото без опису

Грамотою від Народного депутата України Олени КОПАНЧУК нагороджено заступника селищного голови Понінківської селищної ради Нижню Ольгу Володимирівну, за активну громадську позицію, співпрацю з волонтерськими організаціями, підтримку військовослужбовців, налагодження зв'язків з українцями за кордоном та з нагоди Дня Незалежності України

Право урочисто підняти Державний Прапор України надали Куровському Володимиру Володимировичу військовослужбовцю Збройних Сил України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь