Пошук

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 16:59
Кількість переглядів: 62

День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або виїхали з рідного міста.

            День Захисту Дітей відбувся і на території  Понінківської територіальної громади під керівництвом голови селищної ради Геннадія Гончаренка, за сприянням депутатки Хмельницької обласної ради Світлани Павлишиної та начальника служби у справах дітей Людмили Кукліновської. Привітання відбулось у гарній  та дружній атмосфері,  усіх присутніх дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із числа внутрішньо переміщених осіб відзначили подарунками: продуктовими наборами та іграшками. Було сказано багато теплих та щирих слів-привітань.

           Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай не тільки в цей святковий день, але і в будь-який інший кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! Нехай збуваються всі ваші бажання, нехай вам завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть для вас сяяти мільйони яскравих зірок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь