Пошук

запуск інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Дата: 01.06.2023 11:40
Кількість переглядів: 61

Управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної військової адміністрації повідомляє, що Міністерство юстиції України інформує про запуск інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Мета кампанії – висвітлити проблему насильства в умовах війни, поінформувати про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе. З метою охоплення більшої кількості людей інформацією про можливість отримати безоплатну правову допомогу та захистити свої права просимо долучитися до поширення інформаційних матеріалів від системи безоплатної правової допомоги (відеороликів, інфографік та інформаційних карток), а також у соціальних мережах, на сайті та інших ресурсах вашої громади та профільних відділів. З відеороликами можна ознайомитись за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1qtchCHTvUTlC323IoocZIRtiIw2aYavv?usp =share_link.

Матеріали інформаційної кампанії будуть публікуватися поступово на сторінках Міністерства юстиції України та системи надання безоплатної правової допомоги у соцмережах. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь