За пропозицію та надання неправомірної вигоди працівнику поліції - судитимуть місцевого жителя.

Дата: 21.04.2023 08:11
Кількість переглядів: 119

Шепетівською окружною прокуратурою завершено досудове розслідування та до суду відносно місцевого жителя направлено обвинувальний акт за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди працівнику поліції (ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України).

Так, за результатами досудового розслідування встановлено, що 29.03.2023 місцевий мешканець з метою уникнення адміністративної відповідальності за    керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, всупереч неодноразових попереджень працівників поліції про кримінальну відповідальність за такі дії, запропонував та надав неправомірну вигоду працівнику поліції в розмірі               2 тис. грн.


Довідково: найсуворіша міра покарання передбачена санкцією ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України – позбавлення волі на строк до 4 років.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь