Власникам нерухомості та земельних ділянок варто провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків

Дата: 03.03.2023 11:19
Кількість переглядів: 341

Фото без описуГромадянам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками, варто провести звірку щодо належним їм об’єктів і нарахованих податкових платежів, - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області. 

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг із майнових податків, Полонська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області пропонує громадянам обов’язково відвідати Центр обслуговування  платників Полонської ДПІ та перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом. 

Для спілкування з фахівцем Центру обслуговування платників та для якісної звірки власникам майна варто при собі мати документи, що посвідчують особу та правовстановлюючі документи на належне майно.  

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь