З НОВИМ РОКОМ!

Дата: 30.12.2022 10:33
Кількість переглядів: 436

Фото без описуЦей Новий рік ми відзначатимемо по-іншому, на відміну від попередніх: без святкових салютів та гучного сміху, головні ялинки міст нагадують нам про війну, але вони все одно залишаються святковими. Для підтримки духу ми відзначатимемо свято будинку за сімейним столом і віритимемо, що наступного року нас збере єдність, а не горе.

Вітаємо з Новим 2023 роком! Нехай цей рік буде переможним у всіх сенсах: для України – над ворогом, для всіх людей – над стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаємо, щоб новий рік дарував лише позитивні емоції. Щоб усі ті добрі думки та бажання втілилися у життя.

Новий рік – нова сторінка життя. Тож нехай на ній не буде порожнього місця, нехай вона заповниться безліччю фарб, яскравих подій та пригод. Нехай у новому році вам супроводжує удача, успіх та достаток. Насолоджуйтесь кожною миттю вашого життя, будьте з коханими, оточуйте себе та своїх близьких теплом і турботою, зігрівайте їх своєю любов'ю, а вони у відповідь зігріють вас. Будьте щасливі з Новим роком!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь