Пошук

Завершення проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році серед учнів закладів загальної середньої освіти Понінківської селищної ради

Дата: 20.12.2022 09:24
Кількість переглядів: 387

11.12.2022 р. на базі Понінківського ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Випробувати свої знання мали можливість учні 7-11 класів закладів загальної середньої освіти. Завдання олімпіади були виставлені на сайті Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в день проведення олімпіади. В результаті один учень здобув І місце і три учні посіли ІІ місце.  Вітаємо учасників та переможців, бажаємо не зупинятися на досягнутому.

18.12.2022 року ІІ етап завершувала олімпіада з англійської мови. В олімпіаді взяли участь здобувачі освіти Понінківського ліцею та Понінківської гімназії. За результатами олімпіади маємо наступне: ІІ місце посіли три учні, ІІІ місце – один учень.

Дякуємо всім хто долучився до організації та проведення учнівських олімпіад у 2022-2023 навчальному році. Дякуємо вчителям, які незважаючи на умови воєнного стану змогли підготувати своїх учнів до олімпіади. Дякуємо всім учасникам олімпіади за високий рівень знань з навчальних предметів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь