Прийнято рішення про визнання недійсним наказу ГУ Держгеокадастру в Хмельницькій області про передачу у приватну власність 2 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

Дата: 26.09.2022 11:29
Кількість переглядів: 283

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури судом прийнято рішення про визнання недійсним наказу ГУ Держгеокадастру в Хмельницькій області про передачу у приватну власність 2 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

            Територія входить до об’єктів Смарагдової мережі України та підпадає під охорону Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі.

            Незважаючи на встановлені законом обмеження щодо здійснення діяльності на землях природно-заповідного фонду, ГУ Держгеокадастру в області вказану ділянку було надано у приватну власність для ведення особистого селянського господарства.

            Відповідно до рішення Полонського районного суду земельна ділянка орієнтовною вартістю 9 млн грн підлягає поверненню у комунальну власність Полонської ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь