Сергій Гамалій: Співпраця з міжнародними організація має бути систематизованою та ефективною

Дата: 28.06.2022 08:20
Кількість переглядів: 1207

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на Хмельниччині розпочали створювати належні умови для розміщення внутрішньо переміщених осіб, їх перебування та забезпечення необхідними речами, продуктами харчування. На цьому наголосив начальник ОВА Сергій Гамалій під час зустрічі з керівниками територіальних громад, присвяченої обговоренню питання співпраці з міжнародними організаціями в рамках функціонування партнерського майданчика міжнародної допомоги.

Фото без описуНа сьогоднішній день на гуманітарний хаб при Хмельницькій ОВА доставлено велику кількість допомоги від міжнародних організацій з Польщі, Британії, Словаччини, Італії, США та інших країн. Вона потрібна й надалі, тож співпраця з донорськими організаціями не зупиняється.

 

“Аби ця співпраця була ще більш ефективною та систематизованою, ми плануємо розробити інтерактивну «карту потреб» області, у якій громади вноситимуть та оновлюватимуть актуальну інформацію про свої потреби, щоб ті організації, які хочуть допомагати, могли бачити, якої допомоги потребують у певній території, та долучатися до забезпечення їх усім необхідним,”- зазначив Сергій Гамалій.

 

Як нагадав заступник голови ОВА Володимир Юр’єв, який опікується роботою гуманітарного хабу, з метою покращення взаємодії та комунікації представників влади та інститутів громадянського суспільства з міжнародними організаціями, фондами та проєктами, які опікуються долею українців в умовах військової агресії при ОВА функціонує партнерський майданчик міжнародної допомоги. Завдяки йому уже вдалось об’єднати понад 30 донорських організацій і можна підбити перші важливі результати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь