День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Дата: 14.12.2021 14:39
Кількість переглядів: 1353

Фото без описуЩорічно, 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Аварія на Чорнобильській АЕС – це найбільша в історії світової ядерної енергетики, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та повної самовіддачі. Під час страшного лиха вони проявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого міста та селищ, які 34 роки тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Вшановуємо та пам’ятаємо безсмертний подвиг ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, схиляємо голову перед їх відданістю, сміливістю та патріотизмом, а мужність та жертовність, з якою ці люди виконували свій обов’язок, надихає майбутнє покоління та є прикладом того, як потрібно поважати та захищати свою Батьківщину. Люди, які поклали своє життя під час ліквідації, рятували від катастрофи не тільки Україну, а й всю Європу. І завдяки цим людям трагедія залишилася Чорнобильською, і не стала всесвітньою.

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.

Щиро бажаємо всім вам та вашим рідним міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра, любові та Божої підтримки. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь