10 жовтня відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика в селі Буртин.

Дата: 11.10.2021 16:53
Кількість переглядів: 3040

Фото без описуДля дітей, які проживають в селі Буртин, день 10 жовтня 2021 року видався святковим, відбулося справжнє свято – відкриття дитячого майданчика.

 Спільними зусиллями ТОВ «Майдан – Вільський кар’єр » та Понінківською радою було зроблено приємний подарунок малечі. Нові яскраві споруди з’явилися в їхньому селі. Від тепер діти зможуть більше часу проводити на свіжому повітрі. Різноманітні гойдалки, каруселі, дитячий комплекс для ігор слугуватимуть їм не тільки для розваг, а й сприятимуть їх фізичному розвитку.

Староста Островська Станіслава, від імені мешканців села подякувала Шеветовському Валентину засновнику ТОВ «Майдан – Вільський кар’єр», Свінціцькому Віталію, Кузьменко Аркадію та Гончаренку Геннадію голові Понінківської громади за сприяння в придбані та встановлені дитячого майданчика та турботу про дітей. 

  • Дуже приємно, що серед нас живуть люди, готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Голова Понінківської громади Гончаренко Геннадій висловив слова подяки:

 -  Шановний Валентин Валентинович та керівництво ТОВ «Майдан-Вільський кар’єр» , щиро вдячний за цю безкорисну допомогу. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.  Також  хочу сердечно привітати Валентина Валентиновича з днем народження.

Бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у Вашій щоденній праці.

Щиро зичу сповнення всіх Ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких.

Бажаю Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

 

Після урочистого відкриття, коли нарешті відбулася така довгоочікувана подія і була перерізана червона стрічка, дітки залюбки опанували гірки та гойдалки.

Те, що дітям сподобався  такий  подарунок, неможливо  було не помітити. Після закінчення   урочистого  відкриття   дитячого  ігрового  майданчика, дорослі   повернулися до справ, а на самому майданчику   продовжувалося  свято ще довго лунав дитячий  веселий сміх.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь