ВДЯЧНІ ЗА БЛАГОДІЙНІСТЬ!

Дата: 05.08.2021 14:45
Кількість переглядів: 668

Понінківська селищна рада, в особі голови ради, Геннадія Гончаренка, висловлює подяку громадській організації «Земляцтво Хмельниччина». Завдяки розумінню проблем та потреб жителів Понінківської ОТГ, голова вищевказаної ГО, Каплун Михайло Степанович та виконавчий директор, Сорока Сергій Олександрович забезпечили гуманітарною допомогою людей з особливими потребами нашого ОТГ у вигляді допоміжних засобів для пересування (інвалідні візки, ролатори, ходулі, милиці, палки, стільці-туалети, дитячі велосипеди) за сприянням Конгресу українців в Латвії в особі Миколи Павлюка.

Дякуючи плідній співпраці з ГО «Земляцтво Хмельниччина» та керівництвом Понінківської селищної ради місцеві мешканці мають можливість безкоштовно отримати в користування засоби, які роблять їх життя комфортнішим.

Приємно зазначити, що Михайло Степанович Каплун, який родився та виріс в смт. Понінка не забуває про свою Малу Батьківщину та по мірі можливостей їй допомагає. Сподіваємося на подальшу результативну роботу та щиро бажаємо усім процвітання.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь