Пошук

Про результати роботи Хмельницької обласної служби зайнятості за І півріччя 2021 року

Дата: 12.07.2021 11:40
Кількість переглядів: 281

7 липня, відбулася нарада Хмельницької обласної служби зайнятості за участю першого  заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Сергія Тюріна, голови Федерації профспілок Хмельницької області Олега Сковороднікова, начальника Управління Держпраці у Хмельницькій області Олександра Малюзіна, керівного складу обласного, директорів філій Хмельницького ОЦЗ, Кам’янець-Подільського та  Хмельницького міських центрів зайнятості. Тема наради – підсумки діяльності Хмельницької обласної служби зайнятості у І півріччі 2021 року та визначення основних завдань для забезпечення системної роботи щодо надання якісних соціальних послуг населенню та роботодавцям.

«Завдяки системній роботі філій та базових центрів зайнятості, протягом січня – червня чисельність безробітних на обліку зменшилась на 0,6% і становила фактично 30 тис. осіб, працевлаштовано 11 тис. осіб, що на 5,2% більше ніж за аналогічний період минулого року», - наголосив директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

У своїй промові Сергій Тюрін зазначив: «Після закінчення жорсткого карантину відбувається пожвавлення на ринку праці: відновлюють свою роботу підприємства, продовжується реалізація програми «Великого будівництва», розбудовується інфраструктура області, як наслідок - створюються нові робочі місця. Тому нашим головним завданням залишається тісна співпраця між представниками влади та бізнесу, аби мінімізувати тіньову зайнятість та сприяти економічному процвітанню держави».

На питаннях охорони та оплати праці на підприємствах, продуктивну зайнятість населення, збереження та створення робочих місць, легалізацію праці зробили акценти Олег Сковородніков та Олександр Малюзін.

Про організацію роботи філій Хмельницького ОЦЗ та базових центрів зайнятості щодо надання якісних та ефективних послуг клієнтам, питання фінансово-господарської діяльності доповіли заступники директора Хмельницького ОЦЗ Сергій Залуський, Ольга Пушкар та Олександр Підтесаний.

Начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Хмельницького ОЦЗ Інна Шевель та начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Хмельницького ОЦЗ Ірина Козко говорили про підвищення якості роботи філії та базових центрів зайнятості з роботодавцями, організацію ефективної роботи кар’єрних радників, спрямованої на якнайшвидше повернення безробітних до трудової діяльності.

А досвідом роботи щодо організації громадських робіт та надання соціальних послуг безробітним в період карантинних обмежень поділилися директор Славутської міськрайонної філії Хмельницького ОЦЗ Сергій Пономарьов та директорка Ізяславської районної філії Хмельницького ОЦЗ Марія Літвінчук.

По закінченню підсумкової наради директор обласного центру зайнятості подякував колективу обласної служби зайнятості за плідну роботу та визначив основні завдання на ІІ півріччя 2021 року.

 

Відділ інформаційної роботи Хмельницького обласного центру зайнятості: пров. Шевченка,10, м.Хмельницький, тел: +38(0382) 65-74-18, +38(0382)76-46-42, khm-ocz@kmocz.gov.ua 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь