Очисні споруди ТОВ «ПКПФ-Україна»

Дата: 25.06.2021 20:44
Кількість переглядів: 460

На території очисних споруд Понінківської картонно-паперової фабрики продовжується комплекс пуско-налагоджувальних робіт, пов'язаний із виходом  на повноцінний робочий режим конструкції вузла біологічної очистки. Погодні умови червня – проливні дощі, на зміну яким раптово приходять аномально спекотні дні -  вносять корективи і в налагодження ритму роботи біологічної очистки стічних вод в конструкціях аеротенків і підтримання процесу життєдіяльності мікроорганізмів активного мулу. Тож минулий тиждень з повною віддачею технологи та лаборанти займалися вдосконаленням проведення відповідних лабораторних аналізів і визначенням оптимальних доз біогенних добавок для підтримки життєдіяльності мулу в залежності від зміни погоди та температурного режиму навколишнього середовища.

Фахівці з очистки стічних вод на очисних спорудах ТОВ «ПКПФ-Україна» продовжують здійснювати  погодинний вимір температури та розчиненого у воді кисню у всіх 10 коридорах аеротенків, визначається дозування біогенних добавок.

Щотижнево здійснюються лабораторні дослідження на ХСК, азотну групу та фосфати, щомісячно – контрольні заміри з усіх показників, що погоджені нормативними документами.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь