ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА. ВИПУСК 2021

Дата: 01.06.2021 22:02
Кількість переглядів: 1612

До неба музика сягає, наче мрія, І тане в квітах урочистий зал. В очах у кожного і радість, і надія… В музичній школі – урочистий бал. Сьогодні ми зібрались для прощання. Все в нас і смутком, й радістю дзвенить. Це свято зрілості, і свято розставання, І майбуття прекрасна світла мить.
Ось і настав цей день – день прощання з рідною музичною школою. Уся музична родина Понінки зібралася 31 травня на традиційне випускне свято в Понінківській селищній раді. Цьогоріч випускаються прекрасні юні музиканти, які завдяки навчанню в школі оволоділи улюбленим інструментом, розвинули свої таланти, свій слух і, найголовніше, – доторкнулися до духовних скарбів людства, познайомилися із шедеврами світового мистецтва. Хочеться вірити, що саме музика стане для них тією «віддушиною», яка у подальшому житті підтримає їх і в радості, і в скрутну хвилину.

З особливою шаною випускники подякували своїм педагогам — за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної музичної школи — не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.

Випускники висловили щиру подяку своїм батькам, котрі дали їм змогу поринути у світ прекрасного; відкрили їм, що є не тільки матеріальний, а й духовний світ, який возвеличує людину над буттям, дарує їй радість і насолоду.

Випускне свято пройшло в теплій домашній обстановці. Кожен випускник показав свої таланти, порадував викладачів, батьків і гостей прекрасним виконанням шедеврів української та світової музики.

Бажаємо випускникам розвивати й надалі свої таланти, здобувати все більших висот і дарувати людям радість своїм прекрасним виконавством!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь