Очисні споруди ТОВ «ПКПФ-Україна»

Дата: 28.05.2021 14:58
Кількість переглядів: 462

На календарі добігає завершення останній місяць весни, але погодні умови все ж бажають бути кращими. Як і планувалося згідно затверджених планів – графіків виконання, на території очисних споруд завершено весь комплекс будівельно-монтажних робіт. Продовжується етап пуско-налаголжувальних робіт, що передує виходу нового обладнання та устаткування на повноцінний робочий ритм.

Згідно стверджень фахівців, пуско-налагоджувальні роботи на подібному комплексі нового устаткування не мають чітко визначених термінів і можуть продовжуватись місяцями, аж доки не буде чіткої впевненості у якісній та ефективній роботі всіх складових аеротенків та лабораторно-інструментального підтвердження аналізів води. 

Лаборанти та спеціалісти продовжують щоденний погодинний відбір проб води в коридорах обох аеротенків для визначення оптимальної температури, дозованої норми мулу згідно об’ємів, що гарантуватиме якісний процес життєдіяльності активного мулу. Відповідно нормативів та інструкцій проводяться аналізи на визначення ХСК, азотної групи та фосфатів, що також впливають на мікроорганізми, які, в свою чергу, сприяють процесу біологічного очищенню стічних вод.

Для більш ефективної роботи встановленого обладнання розпочато прокладання трубопроводу та змонтовано насос для окремої лінії перекачування дренажних вод з мулових майданчиків.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь