Особи, які провадять незалежну професійну діяльність зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік

Дата: 29.04.2021 16:18
Кількість переглядів: 423

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що граничний термін подання громадянами та фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік30 квітня 2021 року.

Більш детально щодо основних випадків подання податкової декларації про майновий стан і доходи, відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України, за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2021/osnovni-vipadki-podannya-podatkovoi-deklaratsii/.

Сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій декларації про майновий стан і доходи, громадяни зобов’язані до 01 серпня 2021 року.

Граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік для громадян та осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність - 02 серпня 2021 року. 

Для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті (cabinet.tax.gov.ua) у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи».

За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь