Звернення селищного голови до жителів громади та суб'єктів господарювання щодо проведення благоустрою

Дата: 21.04.2021 13:02
Кількість переглядів: 896

З настанням теплих днів, кожен господар намагається навести лад в своїй оселі, прибрати подвір’я, обрізати дерева, впорядкувати клумби і т.д. Хотілося, щоб і ми, всі разом, жителі та суб’єкти господарювання - установи, підприємства, організації, фізичні особи-підприємці навели лад в нашому спільному домі – в населених пунктах територіальної громади.

Дякую тим  активним жителям громади, які  вже  організували роботу по благоустрою прилеглих територій у своїх мікрорайонах та навели  порядок .

Тому, звертаюся до керівників підприємств, установ та організацій, власників об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, депутатів, жителів громади, активно взяти участь в проведенні щорічного місячника благоустрою і Дня довкілля та невідкладно провести прибирання і впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, парків, дворів від бруду і сміття, облаштувати клумби. Привести в належний вигляд фасади будівель, кіосків, паркани, підрізати дерева.

Селищна рада рекомендує жителям багатоповерхівок провести організоване прибирання прилеглих прибудинкових територій. Вивезення зібраного сміття забезпечить комунальне підприємство Понінківської селищної ради.

Переконаний, що тільки разом ми – селищна рада, комунальне підприємство, трудові колективи, підприємці і кожен житель нашої громади - зможемо навести порядок у нашому спільному домі.

                                                                 Селищний голова  Геннадій ГОНЧАРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь