Пошук

Модернізація галузі шкільного харчування

Дата: 01.04.2021 16:30
Кількість переглядів: 344

Пріоритетним напрямком створення необхідного для життя безпечного освітнього середовища в закладах освіти є реформування галузі харчування.

Основною складовою реформи стала модернізація шкільних харчоблоків.

Протягом 2019-2021 років створені комфортні умови для організації харчування дітей у школах Понінківської ОТГ.

У бюджеті Понінківської селищної ради на 2021 рік передбачено збільшення видатків на харчування учнів пільгових категорій.

Харчоблоки закладів загальної середньої освіти оновилися технологічним обладнанням, що є необхідним у щоденній роботі кухарів при обробці продуктів (столи, мийки) та покращує технологічні процеси приготування страв, сприяє переходу до здорового харчування учнів та безпеки працівників закладів згідно вимог,  закріплених Санітарним регламентом та суттєвої оптимізації споживання енергоресурсів. Нове устаткування дозволяє застосовувати сучасні технології приготування страв.

Своєчасно і в повному обсязі  та зі співфінансуванням освоєно субвенцію на модернізацію харчоблоків у закладах загальної середньої освіти з кількістю понад 200 учнів.

На харчоблок Понінківського НВК «ЗОШ І-ІІІст. №1, гімназія» закуплено електричну плиту, марміти для підігріву І та ІІ страв, промислові столи, стелаж-сушка для посуду, відремонтовано вентиляційну систему, замінено столовий посуд, оновлено кухонний інвентар (ножі, товкачі, каструлі, дошки та ін.).

На харчоблок Понінківської ЗОШ І-ІІст. закуплено і встановлено промислові столи, стелаж-сушка для посуду, ванна мийна трьохсекційна, вентилятор із зондом. Також замінено кухарський інвентар. На стіни у мийному відділенні покладено керамічну плитку.

Харчоблоки закладів дошкільної освіти поповнилися новим кухонним інвентарем, столами, мийками. Відремонтовано вентиляційну систему у Понінківському ЗДО №2 «Барвінок».

Модернізація триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь