Зміни заради майбутнього "ПУЛЬС"

Дата: 10.12.2020 08:11
Кількість переглядів: 438

Фото без описуСьогодні, в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» «ПУЛЬС», консультанти Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України провели виїзну консультацію для фахівців та керівництва Понінківської селищної ради (громада-член АМУ в Хмельницькій області).

Консультантка із комунікацій Ольга Поліщук в загальних рисах охарактеризувала роботу Асоціації та описала діючі механізми сприяння ОТГ. Також ознайомила присутніх із освітніми заходами, які проводить регіональне відділення: платформи, практикуми, «Маршрути успіху» і престури.

Консультантка з юридичних питань Юлія Сапуга відповіла на питання фахівців земельного відділу, що стосувалися порядку передачі комунального майна в оренду та передачі земельних ділянок на баланс громади.

Також фахівці Хмельницького РВ розповіли про розроблені за участі АМУ практичні посібники щодо організації роботи місцевої ради та передачі земель державної власності у комунальну.

Працівники Понінківської селищної ради подякували за змістовний діалог, а консультанти підкреслили, що завжди готові до продуктивної співпраці із громадами-членами АМУ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь