Пошук

Результати проведених ревізій Держаудитслужби в Хмельницькій області

Дата: 17.11.2020 15:56
Кількість переглядів: 431

Ревізори    виявили  неефективне  використання  коштів Славутським управлінням водопровідно-каналізаційного господарства виконавчого комітету Славутської міської ради Хмельницької області

 

Аудиторами Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства виконавчого комітету Славутської міської ради, якою встановлено порушень, що призвели до втрат на суму понад  2,5 млн грн., а також неефективне використання бюджетних коштів  на суму понад 1 млн грн.

        Так,  Славутським  управлінням списано  дебіторську  заборгованість підприємствам за надані послуги з  водопостачання та водовідведення термін, якої минув, що призвело до втрат на загальну суму 360 тис. грн, а також використано 2,2 млн грн. на цілі, які  не були передбачені  інвестиційними програмами (модернізацію об’єктів водопостачання та водовідведення, закупівля водопровідних та каналізаційних труб, насосів та іншого обладнання для оновлення матеріальної бази з метою безперервного забезпечення мешканців міста питною водою).

         Крім того, ревізією виявлено, що Управлінням придбано насоси на проведення модернізації мереж, які не використовуються, що призвело до неефективного використання коштів в сумі 1,1 млн грн. та недосягнення мети на яку виділялись бюджетні кошти. 

 

           Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь