Оздоровлення – 2017

Дата: 07.09.2017 16:55
Кількість переглядів: 1387

     Останні літні дні – закінчення літньої оздоровчої кампанії.

     Вихованці дошкільних навчальних закладів протягом червня місяця оздоровлювались та відпочивали на базі ДНЗ.

     При Понінківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, гімназія» функціонував літній мовний табір.

      Цього літа учні загальноосвітніх навчальних закладів Понінківської селищної ради мали змогу оздоровитися та відпочити в оздоровчих закладах Хмельниччини та України. На ці цілі рішенням сесії Понінківської селищної ради було виділено 150000 гривень. Відповідно до укладених договорів 33 дитини було оздоровлено в оздоровчому таборі «Світанок» Ізяславського району Хмельницької області та 14 - на березі Чорного моря.

     Відповідно до наказів Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА про розподіл путівок за кошти обласного бюджету двоє дітей мали змогу відпочити у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» ТОВ санаторій «Лісова пісня»; двоє дітей – у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку  ТОВ «Дністровська чайка»; троє дітей – у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Салют» Миколаївської області.

    Діти з радістю поділилися своїми враженнями від відпочинку.

Щербицька Катерина, 9 клас («Дністровська чайка»): Час проведений в таборі «Дністровська чайка» залишиться у моїй пам’яті назавжди. Завдяки чистому повітрю та правильному розпорядку дня, я зуміла по-справжньому оздоровитися і стала почувати себе набагато краще. До того ж, постійні знайомства з приємними людьми та невимушена атмосфера табору допомогли мені відпочити морально та позбавитися від зайвих думок. Варто лише згадати наш захоплюючий похід, незабутню прогулянку на пароплаві, безліч цікавих конкурсів та проведених свят, і мені знову хочеться повернутися туди. Це було незабутньо!

Ловінська Каріна, 10 клас («Кабельник»): Кожне моє літо є особливим для мене. Цього року мені випала нагода побувати в оздоровчому дитячому таборі «Кабельник». Ці два тижні відпочинку були дійсно незабутніми. Прекрасні пейзажі моря, чудова атмосфера та просто дивовижні люди – ось які спогади я маю. Я завжди мріяла зустріти світанок на березі моря. І саме цього року ця мрія здійснилася. Було багато цікавих розваг: це і дискотеки, і різні тематичні дні, і прогулянки біля моря. Загалом я дуже задоволена тим, що відвідала такий заклад, адже приїхала повною сил, щоб творити, оздоровлена не тільки фізично, але й духовно.

         Інна Петращук, 9 клас («Світанок»): Нещодавно я відвідала дитячий оздоровчий табір «Світанок». Мене вразила теплота та відвертість усіх вожатих і працівників табору. Мені цей табір дуже запам’ятався, адже кожного дня проводилися нові конкурси та розваги. Сумувати просто не було часу. Наступного літа планую знову відвідати цей табір.

                                                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь