Пошук

Вітання працівникам дитячих садків та дошкільної освіти

Дата: 27.09.2017 16:11
Кількість переглядів: 961

          Шановні вихователі, нянечки і всі співробітники дитячих садків та дошкільної освіти!Прийміть в це професійне свято найщиріші вітання з днем вихователя!

     Ми даруємо Вам вдячні посмішки за щиру доброту, невичерпне терпіння, невтомну турботу! Це ж Ви теплими материнськими руками ніжно втирали дрібні сльози діток , вміло пояснювали їм правила дружби, задували крихітні садна на колінах! Це Ви, в тисячний раз перекладаючи ложку з лівої руки малюка в праву, дарували їм ласкаві погляди й терпляче вчили! Ви вмієте перетворити дитячий садок в добру казку, повну цікавого і незвіданого! Ви в повний голос співаєте гімн щасливому дитинству, і він починає перетворюватися в реальність прямо на очах!

       Спасибі за мудрість, терпіння і увагу до дітей, адже завдяки вашій щирості, відкритості і трепетним відношенням кожен малюк має чудове дитинство і паростки благополучного майбутнього. Установа, якій ви всі присвячуєте частину вашого життя, недарма називається дитячим садом. Це місце справді благодатно для росту, розвитку і дозрівання індивідуальностей. Тут кожна дитина оточена увагою, щирістю і вашим теплом. Ви всі для цих дітей вчителі! Адже це ви - вихователь, так трепетно і ніжно, прищеплюєте їм основи ввічливості та вихованості. Ваша праця безцінна. З днем вихователя!

        Нехай ваші дні будуть завжди наповнені світлом і благородством. Успіхів вам у всіх задумах та починаннях! І нехай зараз дитина ще мала, але час летить швидко. І робота кожного з вас обов'язково буде винагороджена в його думках і почуттях. Бажаємо подяк долі за вашу благородну працю!

        Низький уклін за ласку, сердечність, турботу, уважність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь