Будівельно-монтажні роботи на території очисних споруд Понінківської картонно-паперової фабрики

Дата: 29.08.2020 18:01
Кількість переглядів: 350

Обєм виконаних робіт на території очисних споруд підприємства станом на 28 серпня.

  1. Продовжується комплекс робіт із в’язання армуючої сітки  висотою 5 метрів для монтажу зовнішньої стіни та перегородок конструкції аеротенка.
  2. На чверть від запланованого об’єму виконано роботи із формування контуру зовнішніх стінок аеротенка (400мм) спец обладнанням під монолітні роботи.
  3.  Завершується етап будівельних робіт з виставлення опалубка та заливці стін розподільчої камери аеротенка спеціальними розчином бетонної суміші.
  4. В приміщенні електрощитової станції завершено комплекс робіт з додаткового укріплення поверхні майже 30 квадратних метрів внутрішніх стін, аналогічні роботи продовжуються в приміщенні регентної.

Будівельно-монтажні роботи на території очисних споруд Понінківської картонно-паперової фабрики, які були розпочаті після надання відповідних дозвільних документів та з настанням сприятливих для будівництва температурних режимів, уже явно вимальовують контури конструкцій та об’єктів очисного комплексу, який в подальшому сприятиме покращенню якості очистки стічних вод паперового виробництва та каналізаційних стоків селища Понінка.

Станом на кінець літа уже повністю завершено роботи для встановлення на підготовленому будівельному майданчику конструкції майбутнього аеротенка. Наразі ведуться роботи із формування контуру зовнішніх п’ятиметрових стінок аеротенка спец обладнанням, після встановлення якого розпочнеться етап монолітних робіт. Завершується етап будівельних робіт з виставлення опалубка та заливці стін розподільчої камери аеротенка спеціальними розчином бетонної суміші. Продовжуються роботи із в’язання армуючої сітки, яку використовують для монтажу зовнішньої стіни та перегородок конструкції аеротенка. Станом на кінець серпня уже використано 85 тон арматури. Якби можна було б викласти використану арматуру в пряму лінію, то вона дорівнює 83 кілометрам, що є еквівалентом відстані від Понінки до Нетішина.         .

Завершено комплекс робіт із будівництва приміщення повітродувної станції, ведуться внутрішні облицювальні роботи із додаткового утеплення окремих елементів будівлі та укріплення поверхні внутрішніх стін приміщення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь