Пошук

Об'єм виконаних робіт на очисних спорудах ТОВ «ПКПФ-Україна» станом на 17.07.20р.

Дата: 20.07.2020 08:18
Кількість переглядів: 372

Об'єм виконаних робіт на очисних спорудах ТОВ «ПКПФ-Україна» станом на 17.07.20р.

1.        Завершено роботи з формування щебеневої подушки під бетонування будівельного майданчика аеротенку.

2.        Розпочато встановлення опалубка та укладання гідробар’єру під заливку підготовчого шару бетону площадки, на якій буде встановлено аеротенк.

3.        Визначено остаточні межі, розширено та поглиблено територію під встановлення і монтаж розподільчого колодязя (стічних вод).

4.        Здійснено комплекс робіт з формування щебеневої подушки та заливання підготовчого шару бетону під розподільчий колодязь.

5.        Розпочато роботи із виготовлення армуючої сітки під розподільчий колодязь.

6.        У приміщенні повітродувочної станції встановлено вікна, продовжується робота із виготовлення та встановлення дверей.

7.        Здійснено закупівлю матеріалів та труб діаметром 325 мм для обв’язки аеротенка.

8.        Доставлено, змонтовано та підключено до електромережі установку для здійснення допоміжних робіт з будівництва і монтажу аеротенка (електрокран).

Станом на середину липня всі роботи щодо технічного переоснащення вузла біологічної очистки ведуться згідно затвердженого графіку. Повністю завершено комплекс робіт, пов’язаних із формуванням щебеневої подушки, розпочато встановлення опалубка та укладання гідробарєру, що передують заливці будівельного майданчику підготовчим шаром бетону.

Остаточно визначено межі, розширено та поглиблено територію під встановлення та монтаж розподільчого колодязя для неочищених вод. На визначеній території сформовано щебеневу подушку, згідно будівельних технологій, залито підготовчим шаром бетону і розпочато роботи з монтажу армуючої сітки.

У приміщенні повітродувочної станції встановлено вікна, продовжується робота із виготовлення та встановлення дверей. Здійснено закупівлю металевих та будівельних матеріалів для робіт із будівництва майданчиків під аеротенк та розподільчий колодязь, труб діаметром 325 мм для обв’язки аеротенка. Доставлено, змонтовано та підключено до електромережі установку для здійснення допоміжних робіт з будівництва і монтажу аеротенка (електрокран).

Розпочато роботи із бетонування підготовчого шару будівельного майданчика.

Більше інформації на офіційному сайті ТОВ «ПКПФ-Україна» та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/groups/pkpfactory
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь