Пошук

Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні

Дата: 01.07.2020 16:30
Кількість переглядів: 577

За ініціативи БФ "Ксена" - регіонального партнера Координатора проектів ОБСЄ в Україні у проекті «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», що реалізується в Хмельницькій області за підтримки Уряду Канади, у Понінківській селищній раді відбулася консультативна робоча зустріч з працівниками Понінківської селищної ради.

Про найбільш розповсюджені на території області випадки злочину торгівля людьми, зокрема, трудову, сексуальну експлуатацію, примусове використання у жебракуванні та продаж дітей, розповів старший оперуповноваджений відділу боротьби з торгівлею людьми ГУ НП Максим Маланчук.

Оксана Устинова , експерт Проекту ОБСЄ, ознайомила присутніх із національними законодавчими актами та обласною соціальною Програмою, у IV розділі якої зазначені заходи із протидії торгівлі людьми та допомоги постраждалим, що мають проводитися на рівні громад та, по-можливості, фінансуватися із місцевого бюджету.

Наприкінці зустрічі, на основі отриманої інформації щодо ознак злочину та видів допомоги постраждалих, учасники прийшли до висновку, щонайменш про одного ймовірно постраждалого їм відомо. Йому буде надана інформація про право звернення по допомогу.

#OSCEProjectCoordinatorinUkraine

#ПротиДІЙТоргівліЛюдьми

#БЕЗПЕКАЛЮДИНИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь