Понінківська територіальна громада

Хмельницька обл, Шепетівський район

Будьте обачними із незнайомцями

Дата: 10.04.2020 11:00
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

 

Полонським відділом Шепетівської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо жителя Донецької області про вчинення ним злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, тобто крадіжки чужого майна вчиненої повторно.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у лютому цього року компанія чоловіків, що відпочивала у одному із закладів міста Полонне, запросила до застілля незнайомця, який, дочекавшись відсутності відпочиваючих, таємно викрав залишений на столі мобільний телефон та відразу ж покинув місце злочину.

В подальшому працівниками Полонського ВП Шепетівського ВП ГУНП в області злодія затримано у м. Краматорськ Донецької області, який до того ж виявився раніше судимим за вчинення аналогічних злочинів.

Враховуючи попередні судимості, за клопотанням прокурора, судом обрано зловмиснику запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі кримінальне провадження знаходиться на розгляді суду.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду


Прокурор Полонського відділу
Шепетівської місцевої прокуратури                                                   О. Сеньков


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь