Пошук

За розбійний напад на одиноку пенсіонерку - 7 років позбавлення волі

Дата: 13.03.2020 11:33
Кількість переглядів: 452

Фото без опису   Прокурорами Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину жителя Шепетівського району, який ще у вересні минулого року здійснив напад на одиноку пенсіонерку, яка проживає в одному із сіл Полонського району, з метою заволодіння її майном.

   Досудовим розслідуванням встановлено та доведено в суді, що молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс потерпілій численні удари по різних частинах тіла на подвір’ї та в помешканні останньої, вимагаючи при цьому у неї грошові кошти.

   Не отримавши бажаної відповіді, зловмисник почав підпалювати одяг потерпілої та погрожувати позбавленням її життя у разі ненадання йому грошей. Піддаючись фізичному та психологічному тиску, потерпіла віддала нападнику сумку в якій знаходилися її гроші та документи.

   Вироком Шепетівського міськрайонного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України – напад, з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу та погрозою застосування такого насильства (розбій), поєднаний з проникненням у житло та призначено йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Начальник Полонського відділу
Шепетівської місцевої прокуратури                                                Р. Семенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь