Пошук

Прокуратура застерігає – не залишайте житло відчиненим

Дата: 13.03.2020 11:14
Кількість переглядів: 495

   Прокурором Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину жительки сусіднього району за вчинення крадіжки, поєднаної із проникненням у житло.

   Так, жителька міста Полонне, повернувшись з городу до свого будинку  виявила у кімнатах житла розкидані речі а також відсутність значної суми заощаджених коштів.

   Як було з’ясовано у суді, жителька одного із сіл Шепетівського району, під приводом купівлі горіхів та пір’я у місцевого населення відвідувала жителів міста Полонне, та зайшовши до чергового подвір’я, виявила відсутність господарів будинку. У подальшому, жінка, з метою викрадення чужого майна, проникла до незачиненого житлового будинку, де віднайшла та викрала грошові кошти у сумі 11 тисяч гривень.

   За принципової позиції прокурора відділу місцевої прокуратури у суді повністю доведено вину жінки та призначено покарання у виді позбавлення волі однак звільнено обвинувачену від покарання із іспитовим строком в один рік.

   Таким чином, у випадку вчинення засудженою злочину протягом вказаного строку, остання відбуватиме реальне покарання у місцях позбавлення волі.

 

Начальник Полонського відділу
Шепетівської місцевої прокуратури                                               Р. Семенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь