Понінківська територіальна громада

Хмельницька обл, Шепетівський район

Прокуратура застерігає – не залишайте житло відчиненим

Дата: 13.03.2020 11:14
Кількість переглядів: 530

Фото без опису   Прокурором Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину жительки сусіднього району за вчинення крадіжки, поєднаної із проникненням у житло.

   Так, жителька міста Полонне, повернувшись з городу до свого будинку  виявила у кімнатах житла розкидані речі а також відсутність значної суми заощаджених коштів.

   Як було з’ясовано у суді, жителька одного із сіл Шепетівського району, під приводом купівлі горіхів та пір’я у місцевого населення відвідувала жителів міста Полонне, та зайшовши до чергового подвір’я, виявила відсутність господарів будинку. У подальшому, жінка, з метою викрадення чужого майна, проникла до незачиненого житлового будинку, де віднайшла та викрала грошові кошти у сумі 11 тисяч гривень.

   За принципової позиції прокурора відділу місцевої прокуратури у суді повністю доведено вину жінки та призначено покарання у виді позбавлення волі однак звільнено обвинувачену від покарання із іспитовим строком в один рік.

   Таким чином, у випадку вчинення засудженою злочину протягом вказаного строку, остання відбуватиме реальне покарання у місцях позбавлення волі.

 

Начальник Полонського відділу
Шепетівської місцевої прокуратури                                               Р. Семенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь