Пошук

Звіт про стратегічну екологічну оцінку до проекту Генерального плану селища Понінка Полонського району Хмельницької області

Дата: 26.12.2019 15:41
Кількість переглядів: 564

1. Повна назва документа державного планування: Генеральний план селища Понінка Полонського району Хмельницької області

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Понінківська селищна  рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки до Генерального плану смт. Понінки, Понінківської селищної ради Полонського району Хмельницької області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 26.12.2019 року на сайті Понінківської  селищної ради Полонського району Хмельницької області та триватиме до 26.01.2020 року.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися зі звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Понінківська селищна рада, 30511, Хмельницька обл. Полонський район, смт. Понінка, вул. Перемоги, 51 , тел. (03843) 3-20-81, та на офіційному сайті селищної ради https://poninkivska-gromada.gov.ua/.

г) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій – Понінківська селищна рада 30511, Хмельницька обл. Полонський район, смт. Понінка, вул. Перемоги, 51, тел. (03843) 3-20-81, prcsssdmponinka@gmail.com

Зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) Місце знаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Понінківська селищна рада Полонського району Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь