Пошук

Знай свої права та обов’язки

Дата: 18.12.2019 14:19
Кількість переглядів: 451

    У рамках Всеукраїнського тижня права, який проходив з 10.12. по 14.12.2019 у закладах загальної середньої освіти Понінківської селищної ради 13 грудня було проведено  Всеукраїнський урок «Права людини» для учнів 8-11 класів вчителями правознавства.

    Крім того, протягом тижня  класні керівники провели виховні години, бесіди, лекції, уроки-практикуми, на яких учням розповідали про трудові, соціальні, культурні, економічні та інші права людей, про принципи недискримінації, про обов’язок поважати та не порушувати права інших, з метою підвищення загального рівня правової культури та обізнаності.
    Організовано фотовиставку «Право. Мораль. Виховання», на якій було презентовано видання про права людини та інша література правового змісту.
    У шкільних бібліотеках педагогами-організаторами та бібліотекарами організовані були виставки дитячих малюнків на тему: «Світ без насильства очима дітей», показано відеопрезентації, ролики на правову тематику.
    Також до проведення Тижня долучилися працівники відділу надання соціальних послуг Понінківської селищної ради спільно з представниками поліції. Вони провели ряд лекцій, тренінгів, профілактичних бесід для учнів та батьків з питань протидії булінгу та  ВІЛ СНІД.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь