Плідно, яскраво та творчо!

Дата: 18.12.2019 14:12
Кількість переглядів: 1000

    13.12.2019 року на базі Понінківського ЗДО №1 «Зірочка» були проведені заходи під гаслом: «Щастя. Як його досягти?», учасниками яких стали педагоги та вихователі закладів освіти Понінківської громади та Першотравенського ЗДО.

    «Зірочка» поділилася досвідом впровадженого інклюзивного навчання. Зокрема, практичний психолог закладу Ловінська Н.В. репрезентувала відеоматеріали з досвіду роботи, а також провела тренінг з використанням арт-терапії.

     Асистент вихователя Смірнова Е.С. поділилася досвідом роботи із використання  «гудзикотерапії», яка сприяє розвитку дрібної моторики у дитини з ООП.

    У продовження теми директор закладу Чорна О.П. на загальних батьківських зборах ввела батьків та педагогічних працівників в суть проблеми інклюзивного виховання. Участь батьків у інтерактивних вправах сприяла формуванню розуміння даного питання та важливості його у сучасному суспільстві, ролі батьків та вихователів у формуванні толерантного ставлення до потреб «особливих» дітей. Завдяки цьому діти з ООП мають більше можливостей спілкування зі своїми однолітками, доступу до ресурсів місцевої громади в порівнянні з перебуванням у спеціальних навчальних закладах чи навчаючись удома.

    На завершення працівниками закладу показано театралізовану виставу до Дня св. Андрія в дусі справжніх українських традицій. Тут були і співанки, і танці, і вареники, і ворожіння ну і, звичайно ж, – калита.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь