Пошук

Психологічно-педагогічний семінар

Дата: 17.12.2019 15:43
Кількість переглядів: 883

05 грудня на базі Буртинської ЗОШ І-ІІІ ст.відбудеться семінар для команд супроводу інклюзивного навчання на тему «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми проблемами в умовах інклюзивного навчання».

     У Буртинській ЗОШ відкрито 4 інклюзивні класи. Згідно Порядку організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої  освіти в штатний розпис школи введено посади асистентів вчителів, створено команд психолого-педагогічного супроводу, розроблені індивідуальні програми розвитку відповідно до рекомендацій та висновків інклюзивно-ресурсного центру.

    Асистенти вчителів Рибіцька А.І. та Янчук В.В. ознайомились зі створеними у закладі комбінатами для роботи з дітьми з ООП, обладнання для яких закуплено за кошти субвенції.

     Директор школи Бігдаш О.В. та заступник директора Муравська Л.В. ознайомили із особливостями створення освітнього інклюзивного простору в закладі.

    Практичний психолог закладу Александрова І.О. окреслила напрямки роботи із психологічного супроводу дітей, батьків, педагогівв інклюзивному просторі. Учасники зустрічі взяли участь у занятті з елементами тренінгу на тему «Як ми розуміємо інших», який провела Александрова І.О.

   Практично мали можливість побачити співпрацю вчителя Ставінської Н.В.та асистента вчителя Озерової Г.В. на інтегрованому році з образотворчого та музичного мистецтва у 4 інклюзивному класі.

   Ефективне впровадження інклюзивного навчання в закладі можливе лише за злагодженої та системної роботи всіх учасників освітнього процесу. Саме такий результат і можна спостерігати в навчальному закладі, що сприяє соціалізації дітей з ООП та створеннюінклюзивного освітнього простору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь