Олімпійський тиждень

Дата: 24.09.2019 14:07
Кількість переглядів: 563

Фото без опису     З 09.09. по 13.09.2019 року в освітніх закладах Понінківської ОТГ пройшли заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту, Всеукраїнського Олімпійського уроку, Олімпійського тижня у 2019 році.
Змагання, конкурси, естафети, знайомство з історією та сучасним розвитку спорту в Україні є важелем формування в дітей розуміння засад здорового способу життя.

     Почуттям гордості за здобутки українців на світовій спортивній арені, зокрема хмельничан, пройшли перегляди відео та презентацій на спортивну тематику.
Із великим зацікавленням слухали учні Понінківського НВК «ЗОШ І-ІІІст. №1, гімназія» розповідь про свою спортивну кар’єру майстра спорту України з тхеквондо Крутія М.М., провели зустріч волейболу між 9 та 11класом, «Веселі старти», зустріч з випускниками Понінківського НВК, які є переможцями районних, обласних, всеукраїнських змагань з тхеквондо, волейболу.

     Учні Понінківської ЗОШ І-ІІст., Буртинської ЗОШ І-ІІІст. мали можливість спробувати себе у різноманітних рухових активностях, дізнатися більше про олімпійські види спорту.

     Вихованці ЗДО також отримали гарний заряд, провівши ряд заходів, зокрема ЗДО №2 «Барвінок» провів ряд занять, розваг, бесід. Були подорожі з героями улюблених мультфільмів, ігри з кольоротерапії, виставка дитячих малюнків: «Ми із спортом дружимо», фотовиставка: «Спорт - це дружба! Спорт - це сила! Спорт дає всім дітям крила» проведено міні-футбол у старшій групі.

    Буртинський ЗДО «Дзвіночок» залучав дітей до сюжетно-рольових ігор  та посприяв розвитку фізичних якостей дітей у різноманітних заходах, таких як: дихальна гімнастика, рухливі ігри та спортивні заняття.

    ЗДО №1 «Зірочка» провели фізкультурне свято з дітьми старшої групи: «Вітаміни-наші друзі»; різноманітні розваги та конкурси, лялькову виставу «Небезпечний подарунок», бесіди для дітей всіх груп.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь