Ліс - наш скарб

Дата: 24.09.2019 13:58
Кількість переглядів: 582

Фото без опису     Ліс - наш скарб Плідно розпочався новий навчальний рік у закладах освіти нашої громади - з 09 по 15 вересня 2019 року проходив Тиждень лісівництва.

     Наші освітяни та їхні вихованці прийняли активну участь у різноманітних заходах, присвячених збереженню зелених насаджень нашої планети.

     У закладах загальної середньої освіти відбулися учнівські лінійки на лісівничу й природоохоронну тематику, проведено конкурс дитячого малюнку: «Ліс та людина в ньому», бесіди на екологічну тематику.

     У Буртинській ЗОШ І-ІІІст. вчитель біології Проценко Г.Д. на лінійці подякувала всім учням, які брали участь у цьому тижні, а директор школи Бігдаш О.В. вручила подяки від адміністрації.

     У Понінківському НВК «ЗОШ І-ІІІст. №1, гімназія» зробили чудову виставку дитячих творів з природних матеріалів.

     Вихованці Понінківської ЗОШ І-ІІст. пройшлися екологічними стежками рідної місцевості. Вчителі провели тематичні бесіди та семінари.

     Діти отримали можливість зрозуміти, що вони є частиною природи і що хто, як не вони – майбутнє нашої Землі, мають оберігати її.

     Цікавим та захопливим був тиждень і в наших маленьких учасників освітнього процесу:

     Заклади дошкільної освіти провели ряд захопливих та майстерних заходів для допитливої малечі. Тут були і конкурси на лісівничу тематику, і виставки дитячих малюнків, і лялькові вистави, поставлені нашими талановитими вихователями та їх помічниками. Дітям провели бесіди на протипожежну тематику у лісі, екскурсії екологічними стежками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь