Звітно-виборча конференція Ради ветеранів

Дата: 09.09.2019 16:08
Кількість переглядів: 853

06 вересня у залі засідань селищної ради  відбулася звітно-виборча конференція Ради ветеранів за участю керівника первинної ветеранської організації Полонського району, Жухевича Валентина Івановича, а також голови Ради ветеранів смт.Понінка, Гордійчук Ірини Костянтинівни. В конференції взяла  участь керуюча справами виконавчого комітету Понінківської селищної ради, Левчук Лариса Вячеславівна. 

Учасники конференції вшанували пам’ять померлих ветеранів війни та праці хвилиною мовчання. 
На порядок денний конференції  було винесено питання про  звіт голови Ради ветеранів смт.Понінка та заслухано його. За словами голови ревізійної комісії, Свінціцької Людмили Романівни, кошти, які виділялись селищною радою та небайдужими громадянами селища на допомогу у вирішенні проблемних питань, витрачались на потреби, передбачені статутом, а фінансових порушень не виявлено. Учасники конференції оцінили роботу Ради ветеранів задовільною. Також на засіданні обговорено низку важливих питань, якими сьогодні живе цей громадський осередок. 
Ще одним результатом конференції стало обрання нового голови Ради ветеранів.   Завдяки сумлінній праці та авторитетності, головою було обрано Пилип’яка Валерія Петровича.
Учасники конференції обрали делегатів, які приймуть участь у конференції Полонської районної організації ветеранів війни та праці.  
Голова організації подякував присутнім на конференції членам ради ветеранів за їх діяльність і висловив  сподівання на подальшу співпрацю з органами влади у питаннях підтримки та допомоги організації у вирішенні проблемних питань.
 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь