Вітання с Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Дата: 23.08.2019 11:52
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Шановні жителі та гості громади!

       Від щирого серця вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та великим святом - Днем незалежності України!
Двадцять вісім років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Безумовно, роки незалежності  стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Проте не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові, крові наших предків. Отож, будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України.
      А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлюватиме  усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.
       Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
       То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.
       Від усього серця бажаємо вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

Слава Україні!
 

Виконавчий комітет Понінківської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь