Пошук

День Гідності та Свободи

Дата: 03.12.2018 15:29
Кількість переглядів: 507

21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Хоча свято нове –запроваджене указом Президента 13 листопада 2014 року – воно має велике значення для українців, адже встановлене на честь початку цього дня двох доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Метою запровадження пам'ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

  В закладах освіти Понінківської селищної ради було проведено ряд виховних заходів присвячених Дню Гідності та Свободи. А саме тематичні лінійки, виставки архівних документів, ілюстрацій, літературних творів та віршів в шкільних бібліотеках. Проведені виховні години, уроки пам’яті, уроки мужності, спортивні змагання. Переглянуті художні та документальні фільми, присвячені цим подіям.  Загальношкільна хвилина мовчання в пам’ять загиблим Героям Революції Гідності та Свободи відбулася в кожному закладі. 

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь