Літо – 2018. Оздоровлення дітей

Дата: 11.10.2018 10:46
Кількість переглядів: 722

 

        Оздоровлення та відпочинок дітей та учнівської молоді під час літніх канікул не тільки сприяє укріпленню здоров’я та поновленню сил перед початком навчального року, а й сприяє розвитку дитини, реалізації її творчих здібностей, формуванню здорового способу життя.

       Відповідно до Програми Понінківської селищної ради з оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на 2016-2020 роки бюджетом 2018 року було передбачено 150 тисяч гривень на  оздоровлення та відпочинок дітей.

       Протягом літа завдяки цьому 30 дітей оздоровилися в оздоровчому таборі «Світанок» (с.Білогородка Ізяславського району), а 10 дітей відпочили  у таборі «Романтик» (м.Скадовськ). Діти повернулися додому задоволені та із гарними враженнями від організації роботи у таборах.

       Крім того, за кошти обласного бюджету 1 дитина відпочивала в  дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» Товариства з обмеженою відповідальністю  санаторій «Лісова пісня», 3 дітей - в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку Товариства з обмеженою відповідальністю  «Дністровська чайка».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь