Пошук

Семінар «Креативна педагогіка»

Дата: 28.12.2017 15:50
Кількість переглядів: 994

        27 грудня відбувся семінар на тему «Креативна педагогіка», який підготувала та провела Гончаренко О.В. Учасниками семінару стали молоді вчителі закладів загальної середньої освіти, які мали можливість поповнити професійну скарбничку  формами, методами та прийомами роботи, які навчать учнів мислити, ставити питання і шукати відповіді, а педагогам допоможуть збагатити інноваційні форми навчальної та виховної роботи ціннісним змістом.

         Доведено, що застосування інноваційних  прийомів, форм та методів має безперечні переваги, зокрема вони мають навчити дітей активних способів отримання знань; дають можливість засвоїти найвищий рівень особистої соціальної активності; створюють такі умови в навчанні, за яких учні не можуть не навчатися; стимулюють творчі здібності; допомагають адаптувати навчання до практики повсякденного життя; формують не лише знання, вміння і навички на уроках, а й активну життєву позицію.

      Завдяки застосуванню у практиці таких форм і методів роботи у дітей формуються ціннісні орієнтації, навички практичних досліджень, підвищується рівень пізнавальної активності, розвиваються творчі здібності.

        А головне – такі форми роботи дають додаткові можливості розвивати та виховувати дітей, допомагають проявити їм власну індивідуальність та неповторність.

       Педагогіки обмінялися думками з приводу впровадження Концепції «Нової української школи», змін у роботі вчителя, необхідності цих змін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь