Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує:

Дата: 19.08.2017 10:29
Кількість переглядів: 747

       Відповідно до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.1997 №1050, зі змінами), 01.05.2017 р. набули чинності зміни до Положення, якими передбачено, що частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВтг електричної енергії (в разі використання природного газу/електроенергії для індивідуального опалення), перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв»язку ПАТ  «Укрпошта» на підставі списків таких осіб, які подаються до 01 червня поточного року підприємствами виробниками/виконавцями послуг з газо-, електропостачання структурному підрозділу з питань соціального захисту населення та в яких зазначається сума невикористаної субсидії.

Управління соціального захисту населення повідомляє про необхідність подання заяви на отримання частини невикористаної суми субсидії до 1 вересня 2017 р.

У випадку прострочення строку подачі відповідної заяви, право отримувача субсидії на отримання частини невикористаної суми субсидії припиняється.

Згідно із статтею 1219 Цивільного кодексу України до складу спадщини не входять права на аліменти, пенсію, допомогу або інші виплати, встановлені законом. Враховуючи, що субсидія є адресною безготівковою державною допомогою, у разі смерті отримувача субсидії право на отримання частини невикористаної суми субсидії припиняється з його смертю.

                                                      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь